Speditörer - All information om Speditörer

Speditörer i Knivsta

Speditörer i Knivsta

Totalt i Knivsta finns det 4 transportföretag, fraktföretag eller speditörer och flera av dessa kan ordna transport med både lastbil och fartyg över hela världen. Ofta kan det vara besvärligt att hitta en bra speditör i Knivsta och priserna och typ av tjänster kan skilja sig åt. Det är väldigt bra om man känner någon som man kan få rekommendationer av gällande en bra och duktigt speditör. Information och betyg om speditörer i eller i närheten av Knivsta kan man oftast hitta via nätet.

Då det i Uppland och i Knivsta finns många speditörer är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av transporter och frakter de åtar sig. Innan du ringer till en speditör bör du ha en idé om vad du vill ha fraktat både när det gäller typ av gods, var frakten ska start och till vilken plats samt storlek godset har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika speditörer.
Enklast att komma i kontakt med en duktiga speditörer i Knivsta är att kolla med någon speditör nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla speditörer i Knivsta

Karlsson Åkeri, Kenneth

Högåsvägen 5

741 41 Knivsta

Lundström Åkeri & Entreprenad, S E

Husby-Långhundra Nyborg 2

741 95 Knivsta

Långhundra Transport AB

Strömsbro 104

741 95 Knivsta

Hammarling Åkeri AB

Östunaby

741 94 Knivsta