Speditörer - All information om Speditörer

Speditörer i Tungelsta

Speditörer i Tungelsta

Totalt i Tungelsta finns det 4 transportföretag, fraktföretag eller speditörer och flera av dessa kan ordna transport med både lastbil och fartyg över hela världen. Ofta kan det vara besvärligt att hitta en bra speditör i Tungelsta och priserna och typ av tjänster kan skilja sig åt. Det är väldigt bra om man känner någon som man kan få rekommendationer av gällande en bra och duktigt speditör. Information och betyg om speditörer i eller i närheten av Tungelsta kan man oftast hitta via nätet.

Då det i Stockholms län och i Tungelsta finns många speditörer är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av transporter och frakter de åtar sig. Innan du ringer till en speditör bör du ha en idé om vad du vill ha fraktat både när det gäller typ av gods, var frakten ska start och till vilken plats samt storlek godset har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika speditörer.
Enklast att komma i kontakt med en duktiga speditörer i Tungelsta är att kolla med någon speditör nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla speditörer i Tungelsta

F.d. Transport AB

Karlsrovägen 72

137 57 Tungelsta

Salanders Åkeri, Mikael

Skolvägen 7A

137 54 Tungelsta

Allservice i Stav AB

Stavsvägen 31

137 92 Tungelsta

Gustavssons Transporter, Kaj

Vedahöjden 26

137 93 Tungelsta