Speditörer - All information om Speditörer

Speditörer i Flen

Speditörer i Flen

Totalt i Flen finns det 4 transportföretag, fraktföretag eller speditörer och flera av dessa kan ordna transport med både lastbil och fartyg över hela världen. Ofta kan det vara besvärligt att hitta en bra speditör i Flen och priserna och typ av tjänster kan skilja sig åt. Det är väldigt bra om man känner någon som man kan få rekommendationer av gällande en bra och duktigt speditör. Information och betyg om speditörer i eller i närheten av Flen kan man oftast hitta via nätet.

Då det i Sörmland och i Flen finns många speditörer är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av transporter och frakter de åtar sig. Innan du ringer till en speditör bör du ha en idé om vad du vill ha fraktat både när det gäller typ av gods, var frakten ska start och till vilken plats samt storlek godset har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika speditörer.
Enklast att komma i kontakt med en duktiga speditörer i Flen är att kolla med någon speditör nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla speditörer i Flen

Brogetorps Åkeri AB

Marsvägen 16

642 33 Flen

Tage Erikssons Åkeri AB

Floragatan 7

642 36 Flen

KG Lindén Transport AB

Ljungbacken 174

642 92 Flen

Gts Frakt AB

Taljavägen 4

642 91 Flen