Speditörer - All information om Speditörer

Speditörer i Kalmar

Speditörer i Kalmar

Totalt i Kalmar finns det 5 transportföretag, fraktföretag eller speditörer och flera av dessa kan ordna transport med både lastbil och fartyg över hela världen. Ofta kan det vara besvärligt att hitta en bra speditör i Kalmar och priserna och typ av tjänster kan skilja sig åt. Det är väldigt bra om man känner någon som man kan få rekommendationer av gällande en bra och duktigt speditör. Information och betyg om speditörer i eller i närheten av Kalmar kan man oftast hitta via nätet.

Då det i Småland och i Kalmar finns många speditörer är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av transporter och frakter de åtar sig. Innan du ringer till en speditör bör du ha en idé om vad du vill ha fraktat både när det gäller typ av gods, var frakten ska start och till vilken plats samt storlek godset har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika speditörer.
Enklast att komma i kontakt med en duktiga speditörer i Kalmar är att kolla med någon speditör nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla speditörer i Kalmar

Bröderna Innerdahls Åkeri AB

Vedby 335

395 90 Kalmar

Jonas Kranbilar AB

Franska Vägen 30

393 56 Kalmar

Nya Ottenby Åkeri AB

Franska Vägen 22

393 56 Kalmar

Kentas Gräv

Riddaregatan 1A

393 50 Kalmar


Fler inom spedition i Kalmar

Mumburra Transport AB

Knipuddevägen

394 77 Kalmar