Speditörer - All information om Speditörer

Speditörer i Luleå

Speditörer i Luleå

Totalt i Luleå finns det 4 transportföretag, fraktföretag eller speditörer och flera av dessa kan ordna transport med både lastbil och fartyg över hela världen. Ofta kan det vara besvärligt att hitta en bra speditör i Luleå och priserna och typ av tjänster kan skilja sig åt. Det är väldigt bra om man känner någon som man kan få rekommendationer av gällande en bra och duktigt speditör. Information och betyg om speditörer i eller i närheten av Luleå kan man oftast hitta via nätet.

Då det i Norrbotten och i Luleå finns många speditörer är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av transporter och frakter de åtar sig. Innan du ringer till en speditör bör du ha en idé om vad du vill ha fraktat både när det gäller typ av gods, var frakten ska start och till vilken plats samt storlek godset har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika speditörer.
Enklast att komma i kontakt med en duktiga speditörer i Luleå är att kolla med någon speditör nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla speditörer i Luleå

Shorelink Shipping AB

Sandskär

974 37 Luleå

Transportlandslaget i Norrbotten AB

Betongvägen 36

973 45 Luleå

Schenker AB Terminal hämta/lämna

Centralvägen 21

973 45 Luleå

Umeå Tidningstransporter AB

Handelsvägen 19

973 45 Luleå