Speditörer - All information om Speditörer

Speditörer i Kiruna

Speditörer i Kiruna

Totalt i Kiruna finns det 7 transportföretag, fraktföretag eller speditörer och flera av dessa kan ordna transport med både lastbil och fartyg över hela världen. Ofta kan det vara besvärligt att hitta en bra speditör i Kiruna och priserna och typ av tjänster kan skilja sig åt. Det är väldigt bra om man känner någon som man kan få rekommendationer av gällande en bra och duktigt speditör. Information och betyg om speditörer i eller i närheten av Kiruna kan man oftast hitta via nätet.

Då det i Norrbotten och i Kiruna finns många speditörer är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av transporter och frakter de åtar sig. Innan du ringer till en speditör bör du ha en idé om vad du vill ha fraktat både när det gäller typ av gods, var frakten ska start och till vilken plats samt storlek godset har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika speditörer.
Enklast att komma i kontakt med en duktiga speditörer i Kiruna är att kolla med någon speditör nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla speditörer i Kiruna

Kauppis Åkeri AB

Fru Wälivaaragatan 6

981 37 Kiruna

Kauppi Entreprenad AB

Kabelvägen 3

981 38 Kiruna

Transport och Logistik i Kiruna AB

Borraregatan 24B

981 39 Kiruna

BDX Företagen AB

Maskinvägen 22

981 38 Kiruna


Fler inom spedition i Kiruna

Hit & Dit

Industrivägen 6

981 38 Kiruna

Bröderna Lindmark Holding AB

Fru Wälivaaragatan 9

981 37 Kiruna

Bröderna Turovaaras Åkeri AB

Industrivägen 18

981 38 Kiruna