Speditörer - All information om Speditörer

Speditörer - Åke Perssons Åkeri i Vilhelmina AB

Speditörer | Åke Perssons Åkeri i Vilhelmina AB i Vilhelmina

Åke Perssons Åkeri i Vilhelmina AB är en av totalt 3 speditörer eller transportföretag i Vilhelmina. Då både pris, typ av gods och vart transporten ska gå kan variera mellan speditörerna och det kan vara bra att kolla med fler speditörer i Vilhelmina eller i Lappland.

Innan du kontaktar en speditör bör du ha bra kolla på vad du ska frakta, storlek och vikt på godset samt när transporten ska starta och när den senast måste vara framme. Mycket information om transporter och frakter kan du få genom att besöka olika speditörers hemsidor. Eftersom det finns flera speditörer som kan hämta godset i Vilhelmina, bland annat Åke Perssons Åkeri i Vilhelmina AB, är det definitivt lönsamt att undersöka pris och typ av frakt som speditören kan ordna. Det bör du göra hos minst två av speditörer varav den ena rekommenderas vara Åke Perssons Åkeri i Vilhelmina AB.
Enklast kommer du i kontakt med Åke Perssons Åkeri i Vilhelmina AB när du vill ha kontakt med en speditör som kan hjälpa dig med frakter enligt nedan:


Åke Perssons Åkeri i Vilhelmina AB

Gammelbränna

912 92 Vilhelmina

070-528 42 11