Speditörer - All information om Speditörer

Speditörer i Gällivare

Speditörer i Gällivare

Totalt i Gällivare finns det 7 transportföretag, fraktföretag eller speditörer och flera av dessa kan ordna transport med både lastbil och fartyg över hela världen. Ofta kan det vara besvärligt att hitta en bra speditör i Gällivare och priserna och typ av tjänster kan skilja sig åt. Det är väldigt bra om man känner någon som man kan få rekommendationer av gällande en bra och duktigt speditör. Information och betyg om speditörer i eller i närheten av Gällivare kan man oftast hitta via nätet.

Då det i Lappland och i Gällivare finns många speditörer är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av transporter och frakter de åtar sig. Innan du ringer till en speditör bör du ha en idé om vad du vill ha fraktat både när det gäller typ av gods, var frakten ska start och till vilken plats samt storlek godset har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika speditörer.
Enklast att komma i kontakt med en duktiga speditörer i Gällivare är att kolla med någon speditör nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla speditörer i Gällivare

Larsson Åkeri AB, Bröderna

Cellulosavägen

982 38 Gällivare

S O G Karlssons Lastm & Åkeri AB

Alavaara 22

982 92 Gällivare

Leipo Frakt, AB

Tingshusgatan 6

982 31 Gällivare

Per-Åke Liljegrens åkeri

Skräddarvägen 5

982 38 Gällivare


Fler inom spedition i Gällivare

Malmfältens Gräv AB

Björkmansvägen 23

982 36 Gällivare

Alviks Trafik AB

Upplagsvägen

982 38 Gällivare

Bröd. Mathiassons Åkeri AB

Skogsvägen 18

982 37 Gällivare