Speditörer - All information om Speditörer

Speditörer - Bergman Roger

Speditörer | Bergman Roger i Slöinge

Bergman Roger är en av totalt 1 speditörer eller transportföretag i Slöinge. Då både pris, typ av gods och vart transporten ska gå kan variera mellan speditörerna och det kan vara bra att kolla med fler speditörer i Slöinge eller i Halland.

Innan du kontaktar en speditör bör du ha bra kolla på vad du ska frakta, storlek och vikt på godset samt när transporten ska starta och när den senast måste vara framme. Mycket information om transporter och frakter kan du få genom att besöka olika speditörers hemsidor. Eftersom det finns flera speditörer som kan hämta godset i Slöinge, bland annat Bergman Roger, är det definitivt lönsamt att undersöka pris och typ av frakt som speditören kan ordna. Det bör du göra hos minst två av speditörer varav den ena rekommenderas vara Bergman Roger.

I Slöinge finns endast en speditör nämligen Bergman Roger. Då både pris för transporter kan vara olika mellan speditörerna och därför kan det vara bra att kolla med andra speditörer från andra orter än Slöinge i Halland.

Då priset på spedition och frakt nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset hos en speditör från en mindre ort liknande Slöinge. Då det inte finns många inom speditörer förutom Bergman Roger i Slöinge kan det vara bra att höra med någon mer gällande samma fraktuppdra från en annan ort men du ska naturligtvis alltid kolla med Bergman Roger först då de är bra speditör.
Enklast kommer du i kontakt med Bergman Roger när du vill ha kontakt med en speditör som kan hjälpa dig med frakter enligt nedan:


Bergman Roger

Hult 2305

310 50 Slöinge

0346-77 10 41